nl ende

Veiligheid is onze prioriteit nummer één!

Optimale veiligheid bij TruckSafe Waalwijk

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven dan ook naar een optimaal beveiligingsniveau ten behoeve van uw vrachtwagens. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen is TruckSafe Waalwijk lid en actief betrokken bij onderstaande brancheorganisaties.
TruckSafe Waalwijk heeft als eerste in Nederland het parkeerterrein beveiligd volgens het "ESPORG Certified Security Level 3". Door het inzetten van extra beveiliging op maat kan het beveiligingsniveau nog verder worden verhoogd. 

TAPA

TAPA staat voor “Transported Asset Protection Association” en is een belangrijke partner van TruckSafe Waalwijk. Deze vereniging brengt middels een uniek forum wereldwijd producenten, vervoerders, politie, justitie, logistieke dienstverleners en andere belanghebbenden bij elkaar. Het gemeenschappelijke doel is het beperken van de verliezen in de logistieke keten. 

Klik hier voor de website van TAPA
TAPA Security Requirements worden wereldwijd erkend als de industriestandaard voor vrachtfaciliteiten. TAPA’s Incidenten Informatie Service (IIS) verzamelt en verspreidt continue gegevens over ladingdiefstallen waarmee “hotspots” vermeden kunnen worden, u beter uw goederen kunt beschermen en indien nodig, zelf incidenten kunt rapporteren en gestolen goederen kunt traceren.

Daarnaast heeft TAPA contacten op het hoogste niveau bij relevante regeringsinstanties, politie en justitie en publiceert het maandelijkse nieuwsbrieven. 

ESPORG

ESPORG staat voor “the European Secure Parking Organisation" en is ontstaan door exploitanten van Secure Parkings door heel Europa. Gezamenlijk vormen de leden een krachtig Europees netwerk van Secure Parkings en willen zij een oplossing bieden voor het onderliggende maatschappelijke probleem, namelijk de veel voorkomende lading diefstallen.

Klik hier voor de website van ESPORG
In 2013 heeft ESPORG de TAPA award mogen ontvangen voor het ontwikkelen en beheren van een nieuw certificering programma. In samenwerking met DEKRA biedt ESPORG vandaag de dag een uniform kwalificatiesysteem voor beveiligde parkeerterreinen binnen Europa.  

IRU (World's Road Trans Organisation) is vertegenwoordigd in ruim 100 landen en is de grootste transportorganisatie ter wereld. Het faciliteren van een veilige werkomgeving voor chauffeurs is een belangrijk gemeenschappelijk doel. IRU draagt er zorg voor dat chauffeurs veilig kunnen reizen en dat de vervoerders gemakkelijk kunnen aansluiten op efficiënte en duurzame vervoersnetwerken. 

Klik hier voor de website van IRU

Veiligheidsvoorzieningen

Hieronder een overzicht van onze veiligheidsvoorzieningen:

  • Kentekenherkenning bij binnenkomst en het verlaten van het parkeerterrein 
  • Het parkeerterrein is voor 80% omringd met water 
  • Bewaking door middel van een CCTV systeem 
  • Doorlopende bewaking door middel van “realtime monitoring” 
  • Het parkeerterrein is omheind met een hekwerk en voorzien van gesloten poorten
  • ESPORG Certified Security Level 3